sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Nyt kyllä menee elämä päin persettä! On se hyvä kun ystäviin ei voi luottaa! ja sitte vielä kun yrittää puhuu totta nii saa haukut ja sen jälkeen kaikki on taas vihasia mulle ;/ alkaa kyllä huomaamaan että ei täälä maailmassa kauheesti niitä ihmisiä oo joihin vois luottaa ja jotka olis oikeita ystäviä. On oikeesti semmonen olo että ei jaksa vaa enään. Mä niin haluisin täältä suomesta ees hetkeks pois ,ei tarttis nähä näit naamoi hetkeen. Että tällänen viikonloppu..

Noh tänään sunnuntai ja olin tossa 2 aikaan treeneissä ja sen jälkeen lähettiin äitinkaa ostaan mulle uusia talvikenkiä ja illemmalla mentiinki sitte kummille ja serkuille syömään joulutorttuja :)



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka en nyt tunne sua enkä tiiä tästä ikävästä asiasta tän enempää niin kehottaisin että kaikki osapuolet miettisivät tahoillaan mitä on tullu tehtyä/sanottua. Jos nää asiat sais sovittua,tsemppii sulle! :)

nina kirjoitti...

noh asiaa on mietitty ja vatvottu.. Eikä asia selvinny, parhaan ystävänkaa välit poikki ja erosin poikaystävästäni ;/ mut eiköhä se täst..