lauantai 9. kesäkuuta 2012

Whistle baby whistle baby

Morjens! Oikein ihana ensimmäinen kesälomaviikko alkaa ollakkin kohta jo takanapäin.. Eilen olin poikaystäväni kanssa linnanmäellä, oli kyllä älyttömän kiva reissu! Voitettiin sitte arpalipuista kaikennäkösta krääsää ja laivareissu tukholmaan viking linellä.. siis laivareissu! whaat, en olis ikinä osannu kuvitella että jostain lintsiltä lähtis laivareissu mukaan.. Noh se olis sitte talvella laivalle! Käytiin illemmalla sitte kanssa moikkaamassa frendejä keskustassa ,voi että sitä menoa ja meininkiä siellä:d

Noh tänään jouduin heräämään aikasin töihin ja sen jälkeen oonki vaan jillannut kotosalla poikaystävän kanssa... Vois ottaa pienet päiväunetkin, on vähän sellanen fiilis. Kattoo jos sitä myöhemmin sitte kehittelis jotain tekemistä ja lähtis vaikka ulos..

Voi vitsi kun kaipaan sellasia helleilmoja! Kesäloma alko ja ulkona vaan sataa ja on pilvistä kun missä. Eih vika. Mulla alkaa kasvaa aikas kovaa vauhtia matkakuume, kun kävin mun serkun luona kyläilemässä ja se lähti viikoks kyprokselle, voi että kelpais! Katotaan jos sitä itekki sit pääsis vaikka syksyllä tai talvella niinkun vähän suunnitelma on ollutkin.. Toivotaan nyt että ne kesähelteet alkaa pikkuhiljaa lipumaan tänne suomeenkin päin. Ei mulla oikeestaan sen enempiä, leppoisaa lauantai päivää teille ! :)

Life in pictures.

432170_289968367738465_1142205696_n.jpg (500×333)

destroy whαt destroys you!

✄ - - - - - - - - - -


2 kommenttia:

HeidiSabina kirjoitti...

Moikka Nina! <3

Mä löysin taas onnekseni tän sun blogin.. Oli pitkään hukassa. :))

nina kirjoitti...

Moi heidi<3 aih oli vai, noh kiva kun löysit tän taas :);)